startpaginaeven voorstellencontactclowncontact

 

 
Contactclown

Met respect, durf en humor spreek ik als clown alle talen van de wereld.
De taal van het hart wordt overal en door iedereen verstaan. Het is een uitdaging om iets te geven van hart tot hart.

Ziekte, handicap en trauma kunnen ons laten wegdrijven van wie we echt zijn. Naast alle zorg en hulp is het fijn om even op adem te komen. Om even weer te rusten in wie je werkelijk bent. Een moment van grote waarde, wat lang na kan werken. Spel en humor maken kleine en grote mensen ontvankelijk voor werkelijk contact. Er is géén vast staand plan, het wordt een feest van het moment en de contacten zijn één op één. Alles wat er is, mag er zijn; boosheid, verdriet, vreugde, angst, stilte of rumoer……

Onze medemens mag gezien worden in alles. Wie weet laten ze zichzelf ook weer meer zien; met een traan, een lach, met verstilling of juist zo geheel anders dan wij gewend zijn geraakt. Misschien met een ja, een nee of een nieuw geluid, misschien op het eerste gezicht met niets. De reacties kunnen verbazingwekkend zijn, verrassend en ontroerend. Alles mag er zijn, omdat het er is!


Ook als verjaardagscadeau kom ik op bezoek. Ik trakteer iemand op extra zonnestralen en de hele groep ontvangt hierbij een feestje.


Iemand ontmoeten doe je pas als je jezelf echt hebt ontmoet.

Clown Belleke komt op bezoek in zorginstellingen, ziekenhuizen, medische kinderdagverblijven en in het speciaal onderwijs.